Vae Victis | Insidegamer.nl / GamersFirst komt met Victory: The Age of Racing
Vae Victis / Independent Game Development Studio
230
post-template-default,single,single-post,postid-230,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Blog

Insidegamer.nl / GamersFirst komt met Victory: The Age of Racing

Victory: The Age of Racing is een fantasy Formule 1 MMO racegame waarin je zult racen voor experience points en performance points kunt verzamelen om je wagen op unieke wijze aan te passen. De physics worden berekend door de volwaardige Net Kar Pro engine die er voor moet zorgen dat het racegevoel realistischer wordt overgebracht dan ooit tevoren. Een intuïtief customisation systeem laat je door middel van een blokkensysteem een unieke racewagen bouwen die compleet aan jouw wensen voldoet.

Victory: The Age of Racing speelt zich af in oude industriële gebieden die omgetoverd zijn tot hypermoderne racebanen. Het fantasierijke zit hem in het feit dat ze een klassiek visueel stijltje aanhouden gecombineerd met futuristische technologieën. De kracht van de game schuilt hem in z’n multiplayer waar je in snelle competities experience points kunt halen om weer te investeren in je wagen.

Ontwikkelaar Vae Victis is blij met de samenwerking met GamersFirst, aldus de creative director Antonio Moro.

The GamersFirst Connect platform permits us to realize what we just dreamed one year ago; a fully featured social network behind our game and this collaboration will bring players a whole new level of gaming.

GamersFirst is één van de de grootste uitgever van Free 2 Play-games in het Westelijk halfrond en bedient zo’n 28 miljoen gamers wereldwijd. Naast de aankondiging zijn er ook een aantal screenshots vrijgegeven. Deze zijn hier te bekijken.

By Marco Edelman

Original Article:
http://www.insidegamer.nl/download/victorytheageofracing/nieuws/25309/GamersFirst-komt-met-Victory-The-Age-of-Racing.html